PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

2 Şubat 2015 Pazartesi

masaüstü kısayolu oluşturma

masaüstü kısayol

masaüstüne kısayol oluşturma

Bilgisayarınızda istediğiniz programın yada internet sayfalarının kısayollarını masaüstüne ekleyebilirsiniz.

Bilgisayarınızda internet girerken youtube, facebook, google, twitter gibi sık kullanılan internet sayflarının masaüstü kısayollarını yapıp daha hızlı şekilde giriş yaparız.

Sık kullandığınız site adreslerinin kısayolu nasıl oluşturabilirsiniz.

Kısayol oluşturma 2 yöntem vardır.

1 YÖNTEM

Masaüstünde boş bir alana sağ tıklama yapın. Aaçılır menüde “yeni” seçeneğine üzerine gelin ve Kısayol’u tıklatın.
site kısayolu oluşturmak için internet sayfasının adresini yazıyoruz ve ardından ileri butonuna basıyoruz. Ileri butonuna basın ve yeni gelen ekrana sık kullandığınız site ismini yaz ve son butonuna basarak kısayol oluşturmuş oluruz.





Masaüstünde boş bir alana sağ tıklama yapın. Aaçılır menüde “yeni” seçeneğine üzerine gelin ve Kısayol’u tıklatın. Gözat butonuna tıklatın. Kısayol oluşturmak istediğiniz program veya dosyayı bulun ve tıklatın. Ardından Aç’ı tıklatın ve ileri’ butonuna tıklatın.
Gelen ekranda Kısayol için bir ad yazın. Son düğmesi iletişim kutusunun altında görüntülenir, bunu tıklatın. İleri düğmesi iletişim kutusunun en altında görünüyorsa tıklatın. kısayol için kullanmak istediğiniz simgeyi tıklatın ve sonra Son butonuna tıklatın.


Oluşturduğunuz kısayola simge eklemek için oluşturduğun kısayola sağ tıklayın ve açılır menüde özellikler seçeneğine tıklayınız. Gelen ekranda simge değiştir butonuna basın. ister hazır buton isterseniz internetten resmi internetten indirip bu ekranda o adrese gidin  ve seçiyoruz. Son olarak tamam butonuna basıyoruz.






Yöntem 2

Başlat menüsüne tıklatın. Sırası ile Programlar ve kısayol oluşturmak istediğiniz programı sağ tıklatın. Kısayol Oluştur’ u tıklatın.
Baslat menüsündeki bir programı yada dosyayı üzerine basılı masaüstüne taşıyarakta yapabilirsiniz.


www.noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
info@noktayardim.com
twitter adresimiz @NoktaYardim

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder