PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

25 Şubat 2015 Çarşamba

twitter resim önizleme kapatma


twitter resim önizlemesi kapatma android

twitter resim önizlemesi kapatma iphone


Twitter fotoğraf önizleme özelliğini kapatmayı android, ios ve bilgisayarınızdaki tarayıcınızda nasıl yapılacağınız resimli gösterelim.

Twitter‘a artık tüm görseller ve Vine videoları yayın kışında görünüyor. Twitter’da eskiden tweet’ler içindeki görsel ve videoları görmek için görsele yada videoya tıklamak gerekiyordu. Twitter’da bu özelliğe dair yorumların bir çoğu olumsuz yöndedir ve sebebi ise internet paketinizi hızlı bitiriyor. Twitter’da önizleme özelliği kısıtlı internet kullanıyorsanız kapatmayı yapabilirsiniz.

Twitter resim ve video önizleme özelliğini kapatma bilgisayarınızdaki tarayıcınızdan yapmak için yapmanız gerekenler Twitter web sitesinde tam olarak ön izleme özelliğini kapatmak için twitter ana sayfada çıkış yaptığınız açılır menüye tıklayın. Açılır menüde ayarlar seçeneğine tıklayın.



Soldaki menüde hesap seçeneğine tıklayın. Ardından sol menüde içerik konusu içinde tweet medya içeriği yanındaki ve altındaki seçili onay işaretlerini kaldırın. Alttaki resimde nasıl yapılacağını sizlere gösterdim.



Twitter resim ve video önizleme özelliğini kapatma Android uygulamasından yapmak için android uygulamasını açın ve ana sayfada sağ üstte alt altta üç nokta ikonuna tıklayın.

Açılır menüde ayarlar seçeneğine tıklayın.

 

Ayarlar seçeneğine tıkladıktan sonra gelen ekranda genel seçeneğine tıklayın. Genel seçeneğine tıkladıktan sonra gelen ekranda resim ön izlemeleri seçeneğindeki onay işaretini kaldırın.

 
Twitter resim ve video önizleme özelliğini kapatma iphone ve ipad cihazlar için yapmanı gerekenler.

iphone yada ipad’de twitter uygulamasını açın ve twitter uygulamasında da aynı şekilde çark işaretine tıklayıp. Açılan menüde ayarlar bölümüne gidiyoruz. Ayarlar menüsünde “Resim Ön İzlemeleri” seçeneğini pasif hale getirin.



Twitter’da resim ve video önizlemelerini kapatmak bu şekildedir.

twitter fotoğraf önizleme

twitter resim önizleme

www.noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
info@noktayardim.com

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder