PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

18 Şubat 2015 Çarşamba

lg g3 modem olarak kullanma resimli anlatım



lg g3 internet paylaşımı nasıl yapılır

lg g3 wifi modem olarak kullanma


Lg g3 telefonunuzun internet bağlantınızı bilgisayarınız veya başka bir aygıt ile paylaşabilirsiniz.

Lg G3 telefonu kişisel erişim noktası “hotspot” olarak kullandığınızda, Lg G3 telefonun internet bağlantısını diğer cihazlarla Wi-Fi aracılığıyla paylaşanıza imkan sunar. Kişisel erişim noktası yapabilmeniz için Telefonu İnternet’e ayarlamış olmanız gerekmektedir.

Lg G3 cihazınız varsa ve telefona bağlı hattınızında da tanımlı olan bir internet paketine sahipsiniz. Lg G3 ile internet özelliğini gerek bilgisayarınız ile gerekse de 3G özelliği bulunmayan bir cihazla ile paylaşabilirsiniz.

Gelişmiş cep telefonlarda olduğu gibi Lg G3 telefonunuzda da modem olarak tanımlayıp internet bağlantısını kolaylıkla kablolu yada kablosuz olarak paylaşma imkanınız vardır.

Lg g3 Hücresel veri bağlantınızı paylaşmak için, Hücresel veri özelliği geçerli telefon planınızda etkinleştirilmelidir. operatörünüz veri kullanımına göre ancak ekstra ücret alabilir yada internet paketiniz varsa paketinizden düşecektir. Lg g3 telefonunuzdan başka bir aygıt üzerindeki paylaşılan bir bağlantıyı kullandığınızda, bu aygıt hücresel veri planınızdan verileri kullanır.

Lg g3 telefonunuzda internet paylaşımını yapmanız için aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz. Lg g3 akıllı telefonlarda Wi-fi hotspot yapmak çok basit bir işlemdir. Lg g3 telefonunuzun diğer android telefona göre hotspot yaparak daha fazla şarjı dayanıyor. lg g3 hotspot açıkken tahmini 1 gün boyunca telefonunuzu kullanabiliyorsunuz.

Lg G3 telefonunuzun internetinizi telefonlarla , bilgisayarlarla ve tabletlerle paylaşabilirsiniz. Hotspot ayarlarınızı düzenleyerek kendinize özel şifreler belirleyebilir ve güvenli şekilde paylaşabilşrsiniz.

Hatırlatma; Lg G3 wifi paylaşmada en fazla 8 cihaza kadar yüksek hızda internete bağlanabilirsiniz. Wifi paylaşımının eksi yönü ise şarjınız hızlı tükenecektir. Bu belirttiğim durumlara dikkat etmenizi tavsiye ederim.

İlk olarak telefonunuzun mobil internetini açmalısınız. Açmak için telefonunuzun üst kaydırma çubuğunu aşağı doğru çekin ve “veri” seçeneğini aktif edin.



Lg G3 telefonunuzda hotspot paylaşma nasıl yapılır?


Lg G3 telefonunuzun “Uygulamalar” simgesine tıklayın.



“Ayarlar” simgesine tıklayın.



Ayarlar seçeneği içinde “İnternet paylaşımı & Ağlar” seçeneğine tıklayın.



İnternet paylaşımı & Ağlar seçeneğini içinde “Wi-Fi hotspot” seçeneğini aktif edin ve Wi-Fi hotspot yazı üzerine tıklayın.



“Wi-Fi Adı (SSID)” altındaki alan’a basın, ve kablosuz Wi-Fi-hotspot için istediğiniz ismi girin.
“Güvenlik” altındaki açılır liste’ye basın.



Hotspot’u bir şifre istemiyorsanız Yok’a tıklayın.
Hotspot’u bir şifreyle korumak istiyorsanız WPA2 PSK’ye tıklayın.
“Şifre” altındaki alan’a basın ve istediğiniz şifreyi girin. ardından kaydet butonuna tıklayın.



Zaman aşımı bölümü internet sınırlama dakikası yada sınırsız ayarlayabilirsiniz.



Gerekli yapılandırmayı yaparak “Kaydet” ile devam edin.

Lg g3 telefonunuzun Wi-Fi-hotspotuna bağlanacak cihazda Wi-Fi’yı etkinleştirin. Cihazınızda erişilebilir kablosuz Wi-Fi ağları listesini bulun ve girdiğiniz şebeke ismini seçin. Seçtiğiniz wifi bağlantısını seçip gelen ekranda şifreyi girin, ve bundan sonra, Wi-Fi hotspot’una bağlantı kurun.

Yukardaki işlemlerden ayarları yapabilirsiniz. Lg g3 Erişim noktasını kısayoldan açmak için telefonun üst kaydırma menüsünü indirerek “Erişim Noktası” seçeneğini aktif hale getirebilirsiniz.

 

Lg g3 telefonunuzda ilk olarak kaydırma çubuğundan veri seçeneğini aktif ettiniz. Ardından hotspot özelliğini açıp ayarlarını girdikten sonra kaydet diyerek işlem tamamlanmıştır.

Lg g3 telefonunuzda bu şekilde mobil internetiniz paylaşabilirsiniz.

lg g3 hotspot nasıl kullanılır

lg g3 internet paylaşımı


www.noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
info@noktayardim.com

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder