PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

21 Şubat 2015 Cumartesi

facebook otomatik video oynatma kapatma pc


facebook otomatik video oynatma kapatma

facebook otomatik video oynatma kapatma bilgisayar


Facebook’ta videoları otomatik olarak oynatma özelliği eklendi. Fakat bu özellik facebook kullanıcılar tarafından kimi kullanıcılar için gereksiz olarak yorumlandı. kotalı interneti olan facebook kullanıcıları tarafından tepkilere sebep olmuştur.

Facebook video otomatik oynatma kapatmak istiyorsanız anlatacağım adımları bilgisayarınızdaki tarayıcınızda kapatmayı anlatayım.

Facebook otomatik video oynatma özelliğini kapatabilir ve aynı şekilde tekrar açabilirsiniz.

Facebook otomatik video özelliğini açma ve kapatmayı bilgisayarınızdaki tarayıcınızda için adımları uygulayarak otomatik video oynatma seçeneğini kapatabilirsiniz.

Facebook’ta otomatik video oynatma özelliğini kapatma ve tekrar açmayı bilgisayarınızdaki tarayıcınızda için nasıl yapabileceğinizi resimli olarak gösterelim.

Tarayıcınızdan www.facebook.com adresine giriş yapın ve kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın. Ardından facebook ana sayfada sağ üstte çıkış yaptığınız aşağı ok ikonuna tıklayın. Açılır menüde “Ayarlar” seçeneğine tıklayın.

Yada direk buraya kadar linke tıklayın.






Karşınıza ayarlar ekranı gelecek ve bu ekranda sağdaki menüden “Videolar” seçeneğine tıklayın. Sol tarafta gelen ekranda video ayarları seçeneği altında videoları otomatik oynat seçeneği yanındaki açılır menüye tıklayın. Açılan menüden kapalı seçeneğini seçin ve kaydet diyerek işlemi bitirmiş oluyoruz.



Açık: otomatik oynatma açık

Kapılı : otomatik video oynatma kapalı

Facebook’ta otomatik video kapatma bilgisayarınızda bu şekilde yapabilirsiniz.

facebook otomatik video oynatma

pc facebook otomatik video kapatma


www.noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
info@noktayardim.com

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder