PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

15 Şubat 2015 Pazar

iphone internet paylaşımı nasıl yapılır


iphone 4 hotspot açma

iphone 4s hotspot açma

iphone telefonu kişisel erişim noktası "hotspot" olarak kullandığınızda, iphone telefonun internet bağlantısını diğer cihazlarla Wi-Fi aracılığıyla paylaşanıza imkan sunar. Kişisel erişim noktası yapabilmeniz için Telefonu İnternet'e ayarlamış olmanız gerekmektedir.

iPhone cihazınız varsa ve telefona bağlı hattınızında da tanımlı olan bir internet paketine sahipsiniz. iphone ile internet özelliğini gerek bilgisayarınız ile gerekse de 3G özelliği bulunmayan bir iPad ile paylaşabilirsiniz.

Günümüzde bir çok gelişmiş cep telefonunda olduğu gibi iPhone telefonunuzda da modem olarak tanımlayıp internet bağlantısını kolaylıkla kablolu yada kablosuz olarak paylaşma imkanınız vardır.

iPhone 4 ve 4s cihazınızda "Ayarlar" menüsüne girin.



Ayarlar menüsünde "Genel" seçeneğine tıklayın. Genel menüsünde "" seçeneğine tıklayın. Ağ menüsünde "Hücresel veri" seçeneğine ve "3G’yi Etkinleştir" seçeneklerini aktif edin.

 



Tekrar "Ayarlar" menüsüne dönün ve Ayarlar menüsünde "Kişisel Erişim Noktası" seçeneğine tıklayın. Ardından açılan ekranda "Kişisel Erişim Noktası" seçeneğini aktif edin.

 

 

Kişisel Erişim Noktasını aktif ettikten sonra hemen altında bulunan "Wi-Fi Parolası" seçeneğine tıklayıp kendinize Wi-Fi şifresi/parolası oluşturmalısınız. Wifi şifresi oluşturmanız kesinlikle önemlidir. Eğer şifre oluşturmazsanız başkaları sizin iPhone’ununuz üzerinden internete bağlanabilir.

İnternete bağlanacağınız cihaz ile iPhone eşleştirirken belirlediğiniz şifre size lazım olacaktır.

Bilgisayarınız yada bağlanmak istediğiniz cihazla iPhone’a bağlanmak istiyorsanız, o cihaz üzerinden kablosuz ağları aratın ve aramada iPhone’ununuzun adı çıkacaktır. Kablosuz ağ listesinde gördüğünüz iPhone’a tıklayın ve şifre soracak ve iPhone’da oluşturduğunuz Wi-Fi şifresi/parolasını girin.

Bağlantı oldu ise iPhone cihazınızın ekranının üst tarafında mavi bir bant çıktıysa bağlantıyı başardınız. Artık internete iPhone üzerinden diğer cihazlar ile bağlanabilirsiniz.

Hatırlatma; iphone wifi paylaşmada en fazla 5 cihaza kadar yüksek hızda internete bağlanabilirsiniz. Wifi paylaşımının eksi yönü ise şarjınız hızlı tükenecektir. Bu belirttiğim durumlara dikkat etmenizi tavsiye ederim.

iphone modem olarak kullanma

iphone modem yapma


iphone modem olarak kullanma resimli anlatım yaptık isterseniz videomuzu izleyerekte uygulayabilirsiniz.



www.noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
info@noktayardim.com

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder