PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

1 Kasım 2014 Cumartesi

whatsapp son kullanma tarihi



whatsapp yıllık ücreti nasıl ödenir

WhatsApp kullanma tarihinden bitmesine yakın veya daha öncede para ile sürenizi uzatabilirsiniz. 
WhatsApp bir yıl ücretsizdir. WhatsApp sonraki yıllar için her yıl abonelik ücreti ödenerek kullanılan bir sosyal medya mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp bazı durumlarda ücretsiz kullanım devam edebilir ama ücretsiz kullanımın bir son kullanma tarihi vardır. WhatsApp android işletim sistemli telefonlar menü tuşuna basın "ayarlar"  seçeneğine tıklayın. Açılan ekranda "hesap" seçeneğine tıklayın ve gelen ekranda "ödem bilgisi" ekranına tıklayın. Kaşınıza ödeme ekranı gelecek bu ekranda ücretsiz son kullanma tarihini ve ödeme ekranı gelecek siz burada ödeme yapmak isterseniz kaç yıl alacak iseniz yılı seçin ve "google cüzdan" seçeneğine tıklayın. Gelen ekranda iki seçenek var biri kredi kartı diğeri banka kartı ile ödeme diğer yöntem ise kod gönder.

Bu tarih whatsapp uygulamasının sorumlularının insiyatifine göre uzayabilir fakat kesin bir şey diyemeyiz.

 


  



 

Iphone ile Whatsapp süre uzatmak için "Ayarlar" tıkla ve "Hesap" tıklayın. Ardından "Ödeme Bilgisi" tıklayın.  Eğer bu alanın karşısında Ömür boyu ifadesi geçiyorsa o zaman hep ücretsizdir.

Şayet Hizmet alanının karşısında bir tarih varsa o zaman o tarihe kadar ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Whatsapp bir yıllık daha ücretsiz kullanım için para istenecek 2.22TL civarıdır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder