PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

20 Kasım 2014 Perşembe

facebook kullanıcı adı değiştirme resimli anlatım

facebookta profil ismi nasıl değiştirilir

facebook profil adı nasıl değiştirilir


Facebook'ta kullanıcı adınıza tıkladığınızda veya kendi facebook adınıza tıkladığınızda adres çubuğundaki profil linkine dikkat ettiğinide facebook.com/kullanıcı isminiz... gibi olur.
Facebook'ta önceden bir kez değiştirebiliyorduk ama şimdi tekrar kullanıcı adınızı değiştirme hakkı vermiştir.



https://www.facebook.com/settings?tab=account ister bu linke tıklayın isterseniz facebook adresine giriş yapın.

Tarayıcınızdan Facebook'a giriş yapın ve ana sayfada sağ üstteki menü düğmesine tıklayın.
 

Açılır menüde " Ayarlar " seçeneğine tıklayın. Gelen ekranda " Genel " sekmesinde sol menüde "Kullanıcı Adı" seçeneğinin yanında düzenle seçeneğine tıklayın.  

 

Düzenle'ye tıkladığımızda Herkese açık kullanıcı adın. Düzenle ekranında kullanıcı adı boşluğuna istediğimizi yazabiliriz ancak başka facebook kullanıcısı varya kabul etmeyecektir. Kullanıcı adınız uygunsa kabul olacaktır. Kullanıcı adı yazdığınızda yeşil okey işareti ile bu kullanıcı adı alınabilir çıkacaktır.
Facebook profilimize girdiğinizde veya kullacılar girdiğinde facebook.com yazısının devamında kullacı isminiz görünecektir. Örneğin burada "noktayardim..." yazacak olursak facebook profilimiz "facebook.com/noktayardim... " şeklinde olucaktır.

 
Kullanıcı adınızı yazdıktan sonra değişiklikleri kaydet butonuna tıklayın ve karşınızı onaylaması için facebook şifrenizi isteyecektir. Onay ekranında şifrenizi girdikten sonra tamam butonuna tıklayın.

kullanıcı adı değiştirme face, facebook ta kullanıcı adı nasıl değiştirilir, facebook profil ismini değiştirme, facebook profil kullanıcı adı değiştirme, facebook profil ismi, facebook kullanıcı adı,


Istediğimiz kullanıcı adını yazdıktan sonra onaylamak için şifremizi giriyoruz ve değişiklikleri kaydet diyerek işlemi bitirmiş oluyoruz. Facebook kullanıcı adınızı, profil linkiniz için gerekli düzenlemeyi yapmış olduk ve artık bu işlemde bitmiştir.

Paylaşılmayan Bilgi bilgi Değildir.

2 yorum: