PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

30 Kasım 2014 Pazar

twitter kullanıcı adı değiştirme resimli


twitter kullanıcı adı değiştirme mobil

 twitter isim değiştirme iphone


Twitter kullanıcı adınız ile kullandığınız isim farklı konulardır. Kullanıcı adı twitter hesabınızın sonuna eklenen isimdir. Örnek olarak twitter/noktayardim twitter adresinde "noktayardim" kullanıcı adım oluyor. Twitter hesabına tıkladığımda ise hesap isminin "noktayardim" olduğunu göreceksiniz. Kullanıcı adı "noktayardim" şeklinde olsada istediğiniz zaman bu ismi "başka isim yazabilirsin" vs.. şeklinde değiştirebilirsiniz.

twitter kullanıcı adı değiştirmek mobil

twitter kullanıcı adı değiştirmek


Twitter hesabınızın kullanıcı adı ve isim aynı olmak zorunda değildir. Twitter kullanıcı adınız Örneğin televizyonlarda görmüşsünüzdür @ ile başlayan yazımlarla karşılaşmışsınızdır. Twitter hesabınızda bu kullanıcı adınızı temsil etmektedir.

Hatırlatma; 
Kullanıcı adınız en fazla 15 karakterden oluşabilir.
Gerçek adınız en fazla 20 karakterden oluşabilir.
Kısacası belirleyeceğiniz twitter hesabı kullanıcı adı "twitter adresiniz" oluyor.

Twitter.com'a giriş yapın.
Kişi ikonuna tıklayın ve açılan menüden Ayarlar'ı seçin.
Hesap ayarları sayfasında yer alan Kullanıcı Adı bölümünde görülen kullanıcı adınızı değiştirin. Twitter kullanıcı adı Türkçe karakter olmamalıdır. ekrana yazdığınız kullanıcı adı twitter tarafından kontrol edilecek ve hemen size uygun olup olmadığı hafif silik yazı şeklinde belirecektir.
Gerçek adınızı değiştirmek için ayarlarınızdan Profil sekmesine gidin ve isim bölümüne yeni bir isim yazın.
Yaptığınız değişiklikleri kaydedin.


 

 


twitter adres değiştirme

twitter adresi değiştirmek


Twitter hesabınızda isminizi değiştirmek için ise twitter ana sayfasına gidiyoruz ve sağ üst köşedeki Kişi ikonuna tıklayın ve açılan menüden Ayarlar'ı seçin. Soldaki menülerden profiline tıklayınız. Bu ekranda isim yazan bölüme uygun isim veya gerçek isminizi yazıyorsunuz. Twitter hesanızda burada gerçek isim yazabileceğinizden Türkçe karakter içerebilir. Isminizi yazdıktan sonra aşağıda değişiklikleri kaydet butonuna tıklayarak çıkış yaparak işlemi bitirmiş olursunuz.

 

twitter adı değiştirme




 

 

  
  



 Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder