PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

28 Kasım 2014 Cuma

masaüstü simgeleri değiştirme windows 7


windows 7 masaüstü simgeleri nasıl değiştirilir

windows 8 masaüstü simgeleri değiştirme



Windows 7 ve diğer windows işletim sisteminlerinde rahatlıkla "Bilgisayarım, Çöp Kutusu, Kullanıcı Dosyaları ve Ağ" gibi ve diğer kısayol simgelerinin simgelerini değiştirebilirsiniz. Windows ile masaüstü öğelerinin simgelerini değiştirerek bilgisayarınızı daha size özel bir hâle getirebilirsiniz. 

windows 7 masaüstü simgeleri değişti

windows masaüstü simgeleri değiştirme


Şimdi size sırası ile nasıl yapacağınızı resimli olarak nasıl yapılacağını anlatalım.


Windows 7 Masaüstü'nde boş bir alana farenizin sağ tuşuyla tıklayoruz ve açılır menüde en altta "Kişiselleştir" seçeneğine tıklıyoruz.




Kişiselleştir seçeneğine tıkladıktan sonra açılan pencerede sol taraftaki menüde "Masaüstü simgelerini değiştirin" seçeneğine tıklayın.



Karşınıza masaüstü simge ayarları ekranı gelecek ve siz bu pencerede simgesini değiştirmek istediğiniz Bilgisayarım, Geri dönüşüm kutusu, Kullanıcı Dosyaları ve Ağ gibi masaüstü öğesini seçin. Ardından "Simge Değiştir" seçeneğine tıklayın.

 



Karşımıza Simge Değiştir ekranı gelecek ve siz burada windows işletim sisteminde bulunan pek çok farklı simge gelecek. Siz bu ekranda bunların arasından dilediğinizi seçebilir veya internet'ten indirebilir veya kendi hazırladığınız simgeler arasından seçip masaüstü simgelerini değiştirebilirsiniz. Ardından son olarak evet butonuna basarak işlemi tamamlarız.

 

Windows 7 ve dşğer windows işletim sistemlerinde mantık aynıdır. Bu şekilde masaüstü simge  veya ikonlarını değiştirebilir ve size özgün hale getirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder