PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

14 Kasım 2014 Cuma

facebook doğum tarihi değiştirme


facebook doğum günü değiştirme resimli anlatım

doğum tarihi değiştirme facebook

Facebook'ta doğum tarihimi değiştirme ve doğum tarihimi paylaştığım kişileri nasıl ayarlarım?

Facebook'ta ana sayfadan profilinize gidin ve kapak fotoğrafınızdaki Bilgilerini Güncelle veya hakkında sekmesine tıklayın. Açılan ekranda iletişim Bilgileri ve Temel Bilgiler seçeneğine tıklayın. Aşağı inin ve Doğum Tarihi veya Doğum Yılı'nın yanına geldiğinizde Düzenle seçeneği çıkacak ve ona tıklayın.
Hatırlatma: Düzenle seçeneğinin görünmesi için fareyi düzenlemek istediğiniz bilginin üzerine getirmelisiniz.
Doğum tarihinizi değiştirmek için açılır menüde seçin kiminle paylaşmak istiyorsanızda ayarlayın ve Değişiklikleri Kaydet butonuna tıklayın.

facebook doğum tarihi gizleme


Doğum tarihinizi Hedef kitleyi değiştirebilirsiniz. Facebook'ta doğum gününüzü kimlerin görebileceğini ayarlayabilirsiniz. Doğum tarihinizin sağ tarafında iki ayrı hedef kitle seçici bulunur: Biri doğduğunuz gün ve ay, diğeri ise doğduğunuz yıl içindir. Doğduğunuz günü ve ayı arkadaşlarınızla paylaşmazsanız, yaklaşan doğum gününüz için arkadaşlarınıza bildirim gönderilmez. doğum tarihinizi veya gün ve ay seçeneklerini sınırlayabilirsiniz.

facebook doğum tarihi değiştiremiyorum



Hatırlatma: Facebook doğum tarihinizi sadece sınırlı sayıda değiştirmenize izin vermektedir. Yakın zamanda değiştirdiyseniz, tekrar değiştirmek için birkaç gün beklemeniz gerekecektir.







facebook doğum günü bildirimi

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder