PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

12 Kasım 2014 Çarşamba

telefon gizli numaralara nasıl kapatılır


gizli numara engelleme

telefonu gizliye kapama


Telefonunuzu gizli numaralardan sizi arayabilirler. Bu durum bizi zaman zaman rahatsız edici şeyler söyleyerek sizleri rahatsız ederler, kimi zaman da sizi sadece sessiz şekilde sizi dinlerler ve bu durum sizi aşırı derecede rahatsız edecektir. Cep telefonlarında bizi gizli numaradan arayanların gerçek niyetlerini bilmediğimiz için böylesi bir belirsizlik moralimizi bozacak ve çok sinirlenecektir.

Cep telefonunuzdan ve sabit telefonlardan gizli numaraya kapatma ayarı yapabilirsiniz. Cep telefon ve sabit telefonlardan numarasını özel numara ile bizi arayanlara aradığınız numara gizli çağrılardan arama kabul etmiyor sesli mesajı alacaktır. Numarasını gizli yapmaktan vazgeçecektir ya da sizi aramayı bitirecektir.  Her GSM hat için gizli numara engelleme ayarlarını yazacağız. Bu yazdıklarımız küçük ama etkili ayarlardır.


gizli numara engelleme vodafone

 


Vodafone GSM hattına sahipsiniz. Gizli numaradan gelen çağrıları engellemek için: GIZLI AC yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046 yı arayabilirsiniz. Bu şekilde özel numaradan arayanlar size ulaşamayacaklardır.

Vodafone GSM hattına sahipsiniz. Gizli numaradan gelen çağrıları kabul etmek için: GIZLI KAPAT yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046'yı arayabilirsiniz

Vodafone Gizli Numaraya Kapalı servisi, tüm Vodafone abonelerinin ücretsiz yararlandığı bir servistir.


gizli numara engelleme turkcell

 


Turkcell hattı için. Turkcell GSM hattına sahipsiniz ve gizli numaralara kapatmak isterseniz. *253#'yi tuşlayın ve çıkan ekrana "yes" tuşuna basarak işlemi onaylamış olursunuz. Artık bundan böyle özel numaradan arayanların size ulaşmasını  ve sizi rahatsız edemeyip size ulaşmasını engelleyebilirsiniz.

Servisiniz aktifken #253# yerine tuşlayıp “YES”e bastığınızda servis kendiliğinden iptal olmuş olur.


Turkcell İletişim Merkezleri
532 ya da 0532 532 0000 arayarak özel numaraları açabilir yada kapatabilirsiniz.

Turkcell Gizli Numaraya Kapalı servisi, tüm Turkcell abonelerinin ücretsiz yararlandığı bir servistir.


gizli numara engelleme avea

 


Web üzerinden ayarlamak için;
Gizli numara engelle aktivasyon işlemlerinizi yapmak için lütfen tıklayınız.

Wap üzerinden ayarlamak için;
Gizli numara engelleme aktivasyon ve deaktivasyon işlemlerinizi wap.avea.com.tr'den "Online İşlemler" altındaki "Servisler" yolunu izleyerek "Gizli Numara Engelleme" menüsü altından yapabilirsiniz.

Avea GSM hattına sahipsiniz ve gizli numaralara kapatmak isterseniz. *253#'yi  tuşlayarak gizli çağrıları engelleyebilirsiniz.

*253# ye arama yaptığınızda, gizli numaralardan çağrı engelleme servisi mevcut durumunu değiştirecek (aktif ise deaktif, deaktif ise aktif olacak) ve telefon ekranınızda ilgili bilgiyi görebileceksiniz.

*100# ile ayarlamak için;
Gizli numara engelle aktivasyon işlemlerinizi *100# İşlemler menüsünden yapabilirsiniz.


Avea Gizli Numaraya Kapalı servisi, tüm avea abonelerinin ücretsiz yararlandığı bir servistir.


ev telefonu gizli numara engelleme

Sizi arayan kişinin numarasını gizlemesi durumunda gelen aramaları otomatik olarak reddetmek istiyorsanız.
444 1 444 çağrı merkezini arayarak bu talebinizi iletmeniz yeterli olacaktır. Çağrı merkezine talebinizi ilettikten sonra en geç 1 gün içerisinde aktif hale gelecektir ve sizi artık özel numaradan rahatsız edemeyeceklerdir.


Artık özel numaralar sizi rahatsız edemeyecektir.

1 yorum: