PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

14 Kasım 2014 Cuma

facebook cinsiyet değiştirme



Facebookta Cinsiyet Değiştirme Nasıl Yapılır?


Facebook'ta cinsiyet ayarlarını değiştirebilirsiniz.Fcaebook'ta cinsiyet ayarı yapabilmek için yapılması gerekenler sırası ile resimli olarak gösterelim.

Facebook'ta cinsiyet bilginizi değiştirmenin yanında aynı zamanda zaman tünelinde gizleyebilirsiniz.

Facebook hesabınızı açın ve ana sayfada profilinize gidin.

 

Facebook ana sayfada ister isminizin üstüne ister "profili düzenle" seçeneğine tıklayın. Karşımıza gelen ekrandaise "Hakkında" sekmesine tıklayın. Gelen ekranda sol menüde "iletişi bilgileri ve temel bilgiler" seçeneğine tıklayın.

 

iletişim bilgileri ve temel bilgiler seçeneğine tıkladığınızda sağ menüde cinsiyet alanına farenizi getirdiğinizde düzenle seçeneği aktif olacak siz düzenle seçeneğine tıklayın.

 
Düzenleye tıkladığınızda cinsiyet bilginiz açılacaktır. Siz burada cinsiyet bilginizi değiştirebilir ve cinsiyet bilginizi gizlemek isterseniz aynı ekranda aynı yerden zaman tünelimde göster onay işaretini kaldırmanız yeterli olacaktır ve bu şekilde sizin cinsiyetinizi göremeyecektir. Cinsiyet bilginizi değiştirme ve zaman tünelinde gizleme veya gösterme işleminiz bittiğinde "Değişiklikleri Kaydet" butonuna tıklayarak işlemi bitirmiş olursunuz.
 
 


Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder