PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

28 Ağustos 2014 Perşembe

Youtube Video Silme



Youtube yüklediğiniz video'yu isterseniz silebilirsiniz. Şimdi size youtube video silme işlemini resimli olarak anlatmaya çalışalım.

Youtube giriş yapıyoruz. Youtube sağ üst köşede dişli çark simgesine tıklıyoruz açılırmenüde "video yöneticisi" diyoruz.

 

Youtybe'ta çıkan bu ekranda daha önce yüklediğiniz videolar görüntülenecek. Videolarınızın hangisini silmek istiyorsanız videonuzun yanındaki düzenle yazısının hemen yanındaki simgeye tıklıyoruz ve açılanekranda sil diyoruz. Sil dediniz size videoyu silmek istediğinize emin misiniz şeklinde beliren soruya cevap vermenizi istiyecek siz "evet, sil" şeklinde yanıt verdiğinizde videonuz youtube'dan silinecektir. 

 

Youtube'da tek tek silme bu şekildeyapılıyor.

Şayet Youtube toplu video silme işlemi yapacaksanız yüklenenler başlığı altında silik eylemler yazısının yanındaki kutucuğu işaretliyorsunuz ve tüm videoları seçebilirsiniz ya da silmek istediğiniz videoları tek tek onay kutucuklarını işaretleyebilirsiniz. Silmek istediğiniz videoları işaretleme işlemini tamamladıktan sonra "eylemler" aktif olacak yani videolar aktif olacak ve eylemlere tıkladığınızda "sil" seçeneğini görünecektir. Youtube'da bu ekranda bu işlemlerde ister seçtiğiniz videoları ister tüm videoları silebilirsiniz.

Hatırlatma Youtube'da silinen videoları geri getirme işlemi kesinlikle yoktur. Lakin bazı download siteleri youtube üzerindeki videoları otomatik olarak serverlarına çekerler. Böyle durumlarda ise google arama yapın videonuzu ve bu şekilde sildiğiniz videoya ulaşmayı deneyebilirsiniz. Bu tabi çoğu zaman videolarınız bulunamamaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder