PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

16 Ağustos 2014 Cumartesi

Facebook Şifremi Unuttum ne Yapmalıyım?



Facebook şifrem çalındı ya da facebook şifremi unuttum diyebilirsiniz. Bu unutma durumu Facebook şifresi unutma sık karşılanan bir durumdur. Hatta sadece facebook şifresi unutmak değil bir çok sitenin ve üyesi olduğunun sosyal medyanın şifresini unuttuğumuz bir acı gerçek. Bazıları şifrelerini bir yerlere not ederek bazıları beynine güvenerek unutmayacağına kesin inanır. Önemli Şifreleri bir yerlere yazmak pek güvenli olmadığından hafızaya güvenmek daha doğru oluyor gibi bu durumda. Şimdi size facebook şifresi unutmanız durumunda neler yapılabilirsiniz. Facebook şifreniz çalınırsa ya da şifrenizi unutursanız ne yapabilirsiniz?

Her durumda da facebook'a giriş yapıyoruz.


Ardından şifre yazılan bölümünün hemen altında bulunan "şifreni mi unuttun?" kısmına tıklıyoruz.


Gelen ekranda e-posta, telefon, kullanıcı adı veya adınızı ve soyadınızı herhangi birini girmenizi istiyor. kısaca genelde ya e-posta yada telefon numarası giriniz.



Karşınıza gelen ekranda sizin kim olduğunuzu soruyor. Kullanıcı hesap bilginiz ekrana geldi ise hesabınızın yanındaki bu benim hesabım butonuna tıklıyoruz. Eğer e-posta "e-mail" şifreniz çalınmış veya unutmuşsanız linke tıklayınız.




Şifre yenileme ekranı karşımıza geliyor burada iki seçenek var ister e-posta adresinize isterseniz telefon numaranıza aktivasyon kodu gönderilir. Ben telefon numarası seçeneğini seçtim. Ama siz e-postayı seçerseniz yapmanız gereken e-postanıza gidiyorsunuz ve facebook size gelen mkutusuna size mail gönderiyor. Siz mesajınızı açıyorsunuz ve size bir link veriyor şifreyi sıfırlamak için siz bu linke tıklıyorsunuz ve size Yeni şifre belirleme ekranı geliyor. Altta şifre belirleme ekran görüntüsü vardır.



Telefonunuza mesaj gelecektir gelen mesajdaki kodu yazıp devam diyoruz.



Yeni şifre belirleme ekranı geliyor. Bu ekranda yeni şifrenizi yazıyorsunuz ve ardından şifreyi tekrar yazıyorsunuz. Burada dikkat etmeniz gereken şifrenin aynı yazısını görmek yoksa şifrenizi kabul etmeyecektir. Şifrenizi yazdınız altta iki seçenek var diğer cihazlardan çıkış yap ve oturumu sürekli açık tut seçenekleri var default olarak diğer cihazlardan çıkışımı yap seçeneğini seçer devam butonuna tıklıyoruz.

Facebook'ta unuttuğunuz veya çalınan şifrenizi bu şekilde kurtarabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder