PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

13 Ağustos 2014 Çarşamba

Skype Kameralı ve Sesli Görüşme Nasıl Yapılır?



Skype uygulamasında kamera ayarlarını yapıyoruz ve mikrofon ayarlarını yapıyoruz ardından kameralı "görüntülü" ve sesli aramaya hazırsınızdır, Skype'de  kamera ve mikrofon ayarlarını yaptığınızda görüntülü ve sesli aramayı aynı anda yapabilirsiniz. Skype' görüntülügörüşme daveti nasıl göndeririz. Bunun için kameralı ve sesli görüşmek istediğiniz kişinin kişi profiline tıklıyoruz. Kişi kartına bastığınız kullanıcı ekranı karşımıza gelecek ve "görüntülü çağrı yap" seçeneğine tıklıyoruz. Şayet siz sadece sesli görüşme yapmak istiyorsanız "çağrı yap" seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır. Skype'de görüntülü veya sesli çağrı davetini gönderen siz iseniz karşı tarafın kabul etmesini beklersiniz, Kameralı veya sesli görüşme davetini gönderen karşı tarafsa o zaman görüntülü arama davetini kabul ediniz ve bu şekilde görüntülü sesli konuşmaya başlayabilirsiniz.

Skype'de kameralı görüşmede karşı tarafı göremiyorum ya da kameram görünmüyor veya karşı taraf beni görmüyor diyorsanız tekrardan görüntü, ses ayarlarını tekrar kontrol edin.

Not: eğer kameranız bir uygulama veya program tarafından açıksa,örneğin bilgisayarın kamera programı tarafından veya facebook videolu görüşme tarafından açıksa; bu durumda karşı skype kullanıcısına görünmeyebilirsiniz. Bilgisayarda tüm kamera uygulamalarını kapatıp ve ayarlarınızı tekrar kontrol ettikten sonra kameranın çalışıp çalışmadığını test edin.

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder