PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

12 Ağustos 2014 Salı

Online Dosya Depolama Servisleri Hakkında




Online dosya depolamanın farklı platformlar üzerinden dosyalarınıza kolay ulaşım sağlar ve özellikle akıllı telefonlar ve tabletlerinizden kendi depolama alanı yerine bulut depolama alanını kullanarak daha fazla hafızaya sahip olabilirsiniz.


Online depolama yani Bulut depolama servisi dediğimizde akla bir çok servis gelmektedir.  ücretsiz olarak sunulan depolama alanları bu servislerin popüler kılıyor ve bu online depolama servislerin kullanım oranlarını büyük ölçüde etiliyor.

Bulut depolama servislerinden faydalanmayız yada kullandığımız bulut depolama servisinden memnun değilseniz hangi servislere kullanabilirsiniz. Online depeolamada pek çok seçeneğiniz olduğu gibi, size en güvenilir, en hızlı ve ücretsiz hizmet sunanları anlatmaya çalışacaz. Bulut depolama servisi kullandığınız zaman akla gelen ilk büyük şirketler Google, Microsoft, Dropbox ve Yandex gibi şirketlerdir. Online hizmet depolama şirketlerinin sunmuş oldukları online depolama servislerinde genelde ortak özelliklere sahipler ama kendi servislerine özel bir çok özellikte sunmaktadırlar.

Size şimdi bu aşamada sizin için en iyi olan servisi anlatabilmek, bu aşamada ihtiyaçlarınızı tam olarak bilmeniz gerekiyor. İlk aşamada ihtiyacınız olan tüm nitelikleri belirlemeniz ve bu servisi nasıl kullanmak istediğinizidir.

Online Bulut depolama servisleri, Siz kullanıcıların dosyalarını, evraklarınızı, fotoğraflarını ve videolarını ve bilgi ve belgelerinizi internet üzerinde depolayarak güvende olmalarını sağlar. Bulut depolama alanına yüklediğiniz bilgileri istediğiniz zaman diğer platformlar üzerinden kolayca ulaşabilir, görüntüleme ve düzenleme gibi bir çok işlemleri yapmasını olanak sağlamaktadır.

Konumuzda online depolama alanları yani bulut depolama servislerinin, sunmuş oldukları ücretsiz depolama alanlarının ne işe yaradıklarını, ücretli ve ücretsiz üyelik seçeneklerini, desteklenen platformları, teknik özelliklerini, yükleyebileceğiniz en yüksek boyutlu dosya limitini ne kadardır, paylaşma seçeneklerini nelerdir, bulut depolama güvenliklerini ve desteklenen dosya türlerini nelerdir. Diğer anlatacağım konularda size Google, Microsoft, Dropbox ve Yandex gibi bulut depolamalarını sırası ile anlatacağım.

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder