PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

26 Ağustos 2014 Salı

Chrome Uzaktan Bağlantı


Bilgisayarınızdan, Notebook'tan ve tabletlerinizden İnternet üzerinden güvenli bir şekilde diğer bilgisayarlara ve cihazlarınıza erişim ya da başka kullanıcıların bilgisayarınıza erişmesine izin verme yollarından biridir chrome uzak masaüstü uygulaması.

Chrome uzak masaüstü uygulaması ile Web üzerinden güvenli bir şekilde bilgi ve belge paylaşabilmemize olanak sağlıyor. Google Chrome Uzaktan Masaüstü uygulaması ile hem uzaktan yardım alırsınız hemde kendi bilgisayarına ulaşma imkanı verirsiniz.



Chrome Uzaktan Masaüstü uygulamasını kullanabilmesi için iki bilgisayarınızın veya cihzlarınızda Google Chrome ve Chrome uzak bağlantı eklentisinin kurulu olması gerekiyor.



 

 Chrome Uzak Masaüstü Eklentisini İndirmek için Tıklayınız.


Chrome uzaktan masaüstü uygulamasını kurduktan sonra kapatın ve sonra tekrar Google Chrome açıyoruz ve sol üste uygulamalar seçeneğine tıklıyoruz.

 
Yeni açılan ekranda üst resimde gözüken Crome uzaktan masaüstü yazan yere tıklıyoruz.



Ardından açılan ekranda devam et butonuna tıklayın.


Yeni açılan ekranda kabul et butonuna tıklıyoruz.



 Açılan ekranda yapmak istediğiniz işlemi seçmelisiniz. ister evinizdeki ister iş yerinizdeki cihazlarınıza bağlanın. isterseniz arkadaşlarınıza sevdklerinize yardım edin. işte bu ekranda seçiminizi yapmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder