PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

14 Ağustos 2014 Perşembe

Google Drive Nedir? Nasıl Kullanılır?



Google Drive Google firmasının çıkarttığı ve hemen sonra bir anda popüler oldu. Bir çok kişi tarafından sadece Google sahip olduğu bir hizmet olduğu için kullanılmaya başladılar. Google Drive en güzel, en önemli özellikleri Google Dökümanlara ve Gmail e-posta ile entegre olmasıdır. Google Drive kullanıcılarına 30 GB'lık ücretsiz bulut depolama alanı sunuyor.

Google, bulut depolama alanı popüler olmasından sonra rakiplerine karşı bu alanda ezici üstünlüğe sahip oldu diyebiliriz. Fakat Google Drive fiyatları düşürmesinden sonra diğer online depolama rakiplerinin de benzer planlar hazırladığı internet'te sızan haberler arasında. Google Drive 30 GB'lık ücretsiz depolama alanı sunuyor ve siz yetersiz diyorsanız, Google Drive 100 GB gibi oldukça bir büyük depolama alanına 20 $ civarı karşılığında kullanım hakkı satın alabiliyorsunuz. Google Drive sunduğu fiyat şuan için rakiplerine göre çok daha az kalıyor bu nedenle bir çok kullanıcıyı kendine çekmektedir. Google Drive sunmuş olduğu ücretsiz depolama alanını yanında Google Drive; Gmail e-posta hizmetleri ve ve Google + özellikleri için ortak olarak kullanıyorsunuz.

Google Drive Word "döküman", Excel "çizim", PowerPoint "tablo ve sunum" gibi özelliklerini iş, arkadaş ve okul arkadaşlarınız ile ortak kullanabilirsiniz ve eş zamanlı değişimler yapabilmede oldukça başarılıdır. Microsoft ofis uygulamaları Word, Excel, PowerPoint, Access ve diğer uygulamaların üzerinde yaptığınız her bilgiyi aynı anda birden çok kullanıcı ile ortak çalışma yapabilir ve bu özellikler sayesinde hem takım çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Google Drive ile dökümanlarınızı ve projelerinize dilediğiniz zaman farklı cihazlar üzerinden ulaşabilme imkanı sunuyor.

Google Drive; Bir çok işletim sistemi desteği vardır. Bunlar; Windows, Mac OS, iOS ve Android platormları destek vermektedir.

Google Drive dosyalarınızın güvenliği sağlanmaktadır. Paylaşma seçenekleri siz belirliyebilirsiniz. İstediğiniz zaman istediğiniz kişilere erişim verecek şekilde ayarlanabilirsiniz.

Google Drive uygulamasını masaüstü uygulaması üzerinden yada internet sitesi üzerinden bir kerede yükleyebileceğiniz en büyük dosya boyutu 10 GB ile sınırlıdır. Dökümanlarınızı, dosyaların eşlenmesi, paylaşım izin ayarlarını, online döküman editörünü ise Google Drive'ın diğer özellikleridir.

Google Drive’ın gelişmiş arama özelliği ile istediğiniz belge, bilgi ve dosyaya saniyeler içinde ulaşıp, istediğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz. Google drive ile sosyal paylaşım sitelerinde de belge ve bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.

Google Drive bize sunduğu fiyat ve ücretsiz depolama alanı seçenekleri ile bir çok kullanıcıyı mest etti diyebiliriz.

Google Drive kişisel olarak kesinlikle tavsiyemdir. 30 GB'lık depolama alanın size yeterli olacağını düşünüyorum ve bu servisi ücretsiz olarak güvenli bir şekilde kullanma imkanı sunuyor.

Google Drive Tüm İndirme linkleri İçin Tıklayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder