PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

1 Şubat 2020 Cumartesi

Dini Doğum Günü Mesajları




Bugün doğacak şafak senin üzerine doğsun, sabahın bereketi gönlüne olsun. Allah’ım doğum gününü mübarek eylesin. Yeni yaşın imanlı ve huzurlu olsun.

Allah yar ve yardımcın olsun. Doğum günün kutlu olsun. Mutlu yıllara. Dini doğum günü mesajları konulu yazımı okumaktasınız.

Bizler zamanımızı her zaman oruç tutarak, namaza kılarak, ibadet yaparak geçirmeyiz. Biz sevdiğimizin doğum günü olduğunda onun doğum gününü de tebrik ederiz.  Allah hayırlı ömürler nasip etsin.

Bugünü ve bundan sonraki her gün inşallah her zaman mutlu olursun. Bir gün ağlarsan oda mutluluktan olsun. Doğum günün kutlu olsun.



Hayat sana hakkında hep en hayırlı olanı nasip etsin ve doğruluktan ayrılmasın yolun. Doğum günün hayırlı olsun.

Sen benim mutluluğum, hayatımın en güzel varlığısın… Doğum günün kutlu olsun.

Allah’ım kalbindeki imanı, gönlünden Resul aşkını eksik etmesin. Yeni yaşını hayırlara vesile kılsın.

Müslüman Müslümanın kardeşidir. Kardeşler birbirini hiçbir zaman unutmazlar. Doğum günün kutlu olsun kardeşim.

Sana daha nice mutlu yıllar, ömür boyu huzurlu, stressiz ve mutlu bir yaşam diliyoruz.



Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın… Benim mesajım diğerlerinden farklı çünkü her harfi sevgiden oluşuyor… Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın… İyi ki doğdun, iyi ki varsın…

Sen Allah’a dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin. Doğum günün kutlu olsun biriciğim.

Kalbiniz huzurla dolsun bu mutlu gününüz kutlu olsun yeni yaşınız hayırlara vesile olsun inşallah.

Yarınların hep umut ve huzur dolu olsun. Rabbim her daim yolunu açsın. Doğum günün kutlu olsun.

Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim… İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın… Mutlu yıllar.

Ömrün sağlıklı ve huzurlu olsun. Doğum günün dilediğin gibi mutlu olsun.Allah yolunda nice yıllar dilerim.

Yüce Mevla bugün dilediğin dileklerinden senin için hayırlı olanları kabul etsin. Ömrünü huzurlu ve mutlu etsin. Doğum günün neşeli ve eğlenceli olsun.



Dostlar kapalı kapılar arkasındaki görünmeyen arkadaşlar gibidirler. Sen onları göremezsin ama onlar oradadır ve her zaman seni düşünürler. Onlar orada her zaman senin için var olurlar. Doğum günün kutlu olsun dostum.

Yüce Yaradan’ın dileklerini kabul ettiği, hayırlı ve sağlıklı bir yıl geçirmen dileğiyle. Doğum günün mübarek olsun.

Yaptığın işlerin hayırlı ve bereketli olsun, Allah’ın selamı üzerine olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Bugün en özel ve en mutlu günün, bugün dünyaya gelişinin 20. Yıl dönümü, bugün senin doğum günün. Yeni yaşın kutlu olsun.

Sana bir doğum günü ilahisi söylemek isterdim ama sesim güzel değil fakat yazım güzeldir doğum günü mesajı yazarım. Doğum günün kutlu olsun.


Allah’ım seni dünyaya getiren anaya uzun ömürler versin, senin gibi hayırlı bir evlat yetiştiren babaya hayırlı kazançlar nasip etsin. Temiz kalpli güzel kardeşimin doğum günü kutlu olsun.

Doğduğunda güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata… Hep sevgiyle mutlu yaşa… Nice yaşlara, doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

Seninle olan kardeşliğimiz daim olsun, bu gün ve bundan sonra ömrün boyunca gönlünden huzur eksik olmasın, Allah’ım huzurlu ve imanlı bir ömür nasip etsin. İyi ki doğdun nice mutlu yıllara.

Senin kalbin kadar saf ve temiz bir yaşamın olmasını ve en dilediğin hayırlı dileklerinin gerçek olması dileğiyle doğum günün kutlu olsun. Allah yeni yaşını hayır etsin.

Allah c.c bundan sonraki hayatınızı da mübarek etsin. Doğumunuzun sene-ı devriyesini tebrik ederiz. Nice mutlu yıllara.

Doğduğun güne şükürler olsun. Rabbim hep bizimle olsun.


Sevgi sevilen kişiye bir armağandır… Kabul edilip edilmemesi önemli değildir… Önemli olan duyguların ifade edilmesidir… Doğum Günün Kutlu Olsun.

Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Hayırlı ve huzurlu bir ömrün olsun. Mutluluğun ve neşen daim olsun.

Mevla’m başarılarına başarı katsın, işlerinde hayırlı kazançlar nasip etsin. Doğum gününü mübarek ve hayırlı etsin.

Yeni yaşın hayırlara vesile olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Selamün aleyküm arkadaş! Doğum günün varmış beni sana seni seven bir arkadaşın gönderdi. Ben senin doğum gününü kutlamaya geldim. Geç kalmadım demi.

Dileğim Allah’tan bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinden bugünü tebrik ediyorum.

Dünyada eşsiz bir huzur varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun.

Yüce Mevla’dan senin için dileğim huzurlu ve sağlıklı bir hayat geçirmen. Doğum günün gibi her gününde mutlu ve neşeli olasın. Doğum günün kutlu olsun.

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata… Hep sevgiyle yaşa… Nice yaşlara.

Doğum günündeki mutluluğun yaşamına yansısın, Allah’ım yaşamını mübarek ve hayırlı kılsın. Kutladığın her doğum günün bir öncekinden daha güzel olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken cenab-ı hak’dan sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Allah’ım doğum gününü kutlu peygamberimizin doğumu gibi mübarek kılsın. Yeni yaşın vatana, millete ve sana hayırlı olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Allah’ım kalbinden imanı, gönlünden Resul aşkını eksik etmesin. Yeni yaşını hayırlara vesile kılsın. Yaptığın işlerin hayırlı ve bereketli olsun Allah’ın selam üzerine olsun. Doğum günün kutlu olsun.



Sitemizdeki tüm içerikler sadece bilgilendirmek içindir.

Sağlıcakla kalın ve bizi takip etmeye devam edin.

http://www.noktayardim.com

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder