PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

26 Aralık 2016 Pazartesi

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?


Samsung Telefonlarda Ekran Görüntüsü Alma


Samsung Galaxy s serisi telefonlarda farklı yöntemler ile yapabilirsiniz.
Samsung Galaxy S7 ve s7 edge ekran görüntüsü alma nasıl yapılır yazımızda sizlere anlatacağız. Samsung hemen bütün Galaxy serisi akıllı telefonlarında ekran resmini çekme işlemi için aynı tuş kombinasyonunu kullanmaktadır. Tuş kombinasyonu dışında diğer yöntem ise elle ekran görüntüsü alabilirsiniz.



Samsung Galaxy s serisi ekran görüntüsü alma yöntemi tuşlara basarak; Galaxy S7 ve S7 Edge ekran görüntüsü almak için telefondaki home ve telefonu açma/kapama düğmesine aynı anda basılı tutmanız yeterli olacaktır.1 saniye içinde deklanşör sesiniz duyacaksınız ve aldığınız ekran görüntüsüne galeri kısmından ulaşabilirsiniz.




Güç düğmesi telefonun sağ tarafında home düğmesi ise telefonun ön kısmında altta yer almaktadır. Güç Düğmesi ve Home düğmesine aynı anda basıp 1-2 saniye kadar basılı tuttuğunuz zaman telefondan bir deklanşör sesi gelir ekran küçülür ve ekran resmi kaydedilir.




Diğer bir yöntem ise Galaxy S7 ekran görüntüsü alma işleminin diğer bir yöntemi ise elinizi dik gelecek şekilde ekranın üzerine koyup kaldırmadan sağdan sola veya soldan sağa doğru çekmektir.





Bu yöntem için öncelikle uygulamalar dokunun.




Ana menüde Ayarlar’a dokunun.





Ayarlar ekranında Gelişmiş Özellikler seçeneğine dokunun.




Gelişmiş Özellikler ekranında Ekranı yakalamak için elinizin kenara itiniz seçeneğine dokunun.




Ekranı yakalamak için elinizin kenara itiniz ekranını aktif edin ve bu özelliği aktif duruma getirdikten sonra ekranda sağdan sola doğru bir sürükleme yapmamız gerekiyor.





samsung galaxy s7 screenshot



www.noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
https://www.facebook.com/programsepetimiz
twitter adreslerimiz. @selimzor    @NoktaYardim    @programsepeti

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder