PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

8 Ekim 2015 Perşembe

Caps nedir? Caps nasıl yapılır? Caps uygulaması indir.

Caps nedir?
Caps ifadesi Capture yani yakalamak kelimesinden gelmektedir.

Sanal alemde artık tepkilerimizi, ruh halimizi "Caps" ile paylaşıyoruz. Dilediğiniz Güzel ve komik bir caps nasıl oluşturulur?

Sanal aleminin en komik paylaşımlarından capsler, sosyal medyanın neredeyse gündemini belirler hale gelmiştir. Şimdilerde neredeyse tüm duygu ve düşüncelerimizi bu capslerle anlatıyoruz. İnternette araştırırsanız yeterince her durum için bir caps olduğunu görebiliriz.

Peki ya kendimiz caps yapmak istesek?


Kendi capsinizi oluşturmak basit bir caps uygulaması ile çok kolay! Gündemden biraz, espri yeteneğinizden de azıcık koyun ve kendi capsinizi oluşturabilirsiniz. Bunun için basit bir fotoğraf değiştirme uygulaması yeterli olacaktır.



Örneğin bir arkadaşınız kötü bir espri yaptı ve siz de ona cevap olarak bir caps hazırlayacaksınız.
Caps’in en önemli noktası fotoğraftır ve seçtiğimiz fotoğrafın, yazacağımız durumu anlatan bir ifadeyi belirtmesi caps’inizi daha komik ve beğenilir kılacaktır. Fotoğrafın üst veya alt kısmına istediğinizi yazıyı yazın ve Sonra fotoğrafın üzerinde istediğiniz yere yerleştirin.

İşte bu kadar kolay!

Sonra da ister anında arkadaşınıza gösterin, ister sosyal medyada paylaşın. Ama mutlaka paylaşın. Çünkü capsler paylaşmak içindir. Capsler derdinizi anlatmakta her zaman işe yarar!
Kedili bir caps, her zaman popüler olur, bizden söylemesi! Capslerle iyi eğlenceler!

Caps uygulaması ile anında yapıp twitter ve facebooktan paylaşma veya telefona kaydetme imkanına sahipsiniz. Caps uygulamaları basit arayüzü ve kullanım kolaylığı ile ücretsiz olarak indirilip kullanılabilirsiniz.

Yaptığınız tüm capsleri uygulama üzerinden liste olarak görebilir ve anında arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Hatırlatma; Caps'ler tamamen telefonda tutulup, hiçbir şekilde internet ortamında tutulmamaktadır.


Caps yapma uygulaması android, ios ve windowsphone için indirilebilir.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.karacasoft.capsyapici2&hl=tr

https://itunes.apple.com/tr/app/capstagram/id721307615?l=tr&mt=8

https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/capsmatic/9wzdncrdnztd






Bilgisayarınızda Caps = Capture yani yakalamak anlamında. Ekrandaki olan biteni Resim veya Video formatında kayıt için kullanılan bir terim.

Örneğin:
Klavyedeki "Print Screen" tuşuna basın. Ardından Başlat > Programlar > Donatılar > Paint i çalıştırıp yukarıda "Düzenle" Sekmesinden "Yapıştır" a tıklayın Ekranınızı Capslemiş olursunuz.
screen Shot anlamına gelen Caps terimi aslında basit, komik,eğlenceli fotoğraflar gibi bir manaya sahip değildir.
Caps komik olarak dile getiren olay sosyal medya üzerinde çeşitli grupların ortaya çıkardığı bir harekettir ve Anlık görüntü anlamına gelen Caps kelimesi örneğin filmlerde, videolarda, çizgi filmlerde veya gündelik yaşamdan alınan bir karenin üzerinde yapılan değişikliktir.

Facebook, Twitter gibi siteler üzerinde paylaşılan üzerinde yazı, durum veya iğneleyici sözler barındıran yazılı resim veya fotoğrafların Caps olarak adlandırılmasının mantığında Ctrl + Printscreen yatmaktadır.



www.noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
info@noktayardim.com
twitter adresimiz @NoktaYardim

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder