PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

2 Ocak 2017 Pazartesi

instagram fotoğraf nasıl silinir



instagram fotoğraf silme


Instagram kullanıcıları çeşitli nedenlerle hesaplarındaki fotoğrafları silmek istiyorlar. Yazımızda instagram fotoğraf silme tek tek ve toplu nasıl silme işlemini yapılır onu anlatacağız.

Instagram Resim Silme


Instagram masaüstü veya dizüstü bilgisayardan fotoğraf silme işlemine izin vermediği için telefonumuzu kullanacağız.

Instagram uygulamasını açın. Profilinize girin ve silmek istediğiniz fotoğrafı açın. Fotoğrafın sağ üst köşesindeki üç nokta ikonuna dokunun ve açılan menüde “Sil” sekmesine dokunun. Ardından size silmek istediğinize emin misiniz soracak sil dediğinizde fotoğraf silinecektir.




 

Toplu Instagram Fotoğraf Silme


Instagram aynı anda birden fazla fotoğraf veya video silme işlemine izin vermiyor. Kullanıcılar yüzlerce fotoğraf veya video paylaştığı için paylaşılan görsellerin tek tek silinmesi mümkün olmuyor. instagram için geliştirilmiş toplu resim video silme uygulamaları mevcuttur. Size bu toplu fotoğraf silme işlemini anlatacağız. Bu işlem için telefonunuza uygulama indirip kurmanız gerekiyor. instagram toplu silme uygulamaları telefonunuzun işletim sistemine göre aşağıdaki listeyi kullanarak yükleyin.


Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hans.cleaner&hl=tr



iOS (iPhone ve iPad):

https://itunes.apple.com/us/app/cleaner-for-instagram-mass/id1019607006?mt=8


Telefonunuza uygulamayı kurun ve Instagram kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın. Uygulama içinde silmek istediğiniz fotoğrafları toplu bir şekilde ortadan kaldırın.

Hatırlatma; Uygulamaları dikkatli kullanmalısınız. Toplu fotoğraf silmek yerine takipçi, yorum ve benzeri ögeleri silmemeye dikkat edin ve Silinen verilerin kurtarılması mümkün değildir. Ayrıca güvenlik önlemi için işlem sonunda hesabınızın şifresini değiştirmeyi unutmayın.

Fotoğraf silme işlemi yaptıktan sonra fotoğrafınız instagram ve instagram aracılığı ile paylaştığınız “facebook ve twitter” gibi bütün sayfalardan silinecektir.

Instagram uygulamasından fotografları tek tek silebilir yada uygulama ile toplu şekilde silebilirsiniz.


http://noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
https://www.facebook.com/programsepetimiz
twitter adreslerimiz. @selimzor @NoktaYardim @programsepeti

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder