PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

22 Aralık 2014 Pazartesi

instagramda video nasıl kaydedilir


instagramdan video indirme programı

Instagram ile çektiğinizvidoları varsayılan olarak otomatik bir şekilde telefonunuzun dosyalar içinde videolar altına kaydedilmektedir. instagram hem fotoğraf hemde video paylaşabiliyorsunuz. Burada instagram videolarda 15 saniye sınırlaması vardır. Sizin telefonunuzdan instagramde çektiğiniz fotoğraflar ve videoları telefonunuza kaydedecektir.

Instagramda çektiğiniz fotoğraf ve videoları telefonunuza kaydediyor ama siz sizde ekli olan instagram kullanıcılarının vido ve fotoğraflarını kaydetmek isterseniz. Bu işlem için akıllı telefonlarınızdan, tablet ve bilgisayarınıza yükleyeceğiniz uygulama ile indirebilirsiniz.

Kendinizin ve diğer kullanıcıların bilgisayardan programla kolay bir şekilde indirmek mümkün. Bunun için yapmanoz gereken aşağıdaki linke tıkalyıp kurun.

Instagram downloader

instagramdan video indirme android


Android için InstaSave uygulaması indirin ve kurun. Bu uygulamanın kullanımı son derece basittir.

InstaSave uygulamayı yükledikten sonra, Instagram hesabınıza giriş yapın. hesabınızda paylaştığınız tüm fotoğraf ve videoları görebilirsiniz. Alt kısımda yer alan paneldeki butonların işlevleri sırasıyla; Keşfet butonuyla beğendiğiniz fotoğrafları ve videoları kaydedebilirsiniz.

Bir video indirmek için ise şu adımları izlemeniz gerekiyor. Indirmek istediğiniz videoya bir kez dokunun. Fotoğraf seçili duruma gelecektir.
Üst kısımda yer alan disket ikonuna basarak videoyu kaydet diyoruz.
Onay verdikten sonra fotoğraf cihazınıza kaydedilecektir. video bölümüne giderek, videonuzu inceleyebilirsiniz.

InstaSave uygulamasını indirmek için tıklayınız.



instagramdan video indirme iphone

iOS işletim sistemli cihazlarda kullanıcıları için de gerekli olan InstantSave uygulamasıdır. Kullanımı, Android için kullandığımız InstaSave uygulamasıyla aynı şekildedir.
Indirmek istediğiniz videoyu veya fotoğrafı seçin.
Alt kısımda bulunan Multisave butonuna tıklayarak video ve fotoğraf kaydedilecektir.

Ios işletim sistemli cihazlardan indirmek için tıklayınız.


instagramda videolarınızı ve diğer kullanıcıların videolarını indirmek için bu program ve uygulamaları indirip kurmalısınız. Kurduğunuz uygulamaların kullanımları çok basittir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder