PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

17 Aralık 2014 Çarşamba

instagram yer bildirimi nasıl yapılır


instagram yer bildirimi yapma

instagram konum ayarları




 

Instagramda Harita ve Konum Etiketlerini Ekleme veya Kaldırma Nasıl Yapılır?

Intagramda Geotag konum veya harita etiketleri cihazınızda yer alan GPS verilerini kullanarak rfotoğraflarınızın nerede çekildiğini instagram kullanıcılarına bilgi verebilir.

Fotoğraflarınızı harita üzerinde belirli konumlarda etiketliyebilirsiniz. Fotoğraflarınızı geotag özelliği ile paylaşım yaptıysanız fotoğraf haritanız üzerinde nerelerde hangi fotoğrafların nerede çektiğini görebilirsin.

instagram konum kapatma

instagramda konum arama

Instagramda Geotag özelliğini kaldırmak istiyorsanız o zaman harita üzerinde yer alan ve konum etiketi eklemiş olduğunuz fotoğraflarızı harita üzerinden kaldırmak istediğinizde yapmanız gerekenler sırası ile şu şekildedir.

Instagram açın ve profil sayfanızı açın. Ardından profil sayfanız üzerinde yer alan harita sekmesine tıklayın. Gelen ekrana "tamam" butonuna tıklayın. yeni sayfa üzerinde nerde nasıl ve hangi fotoğrafları çekmiş ve paylaşmış olduğunuzu rahat bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

 

Konum etiketini kaldırmak istediğinizfotoğrafın üzerine tıklıyoruz ve resimlerin üzerinde yer alan sayıları sıfırlayın. Bu ekranda yine istediğiniz tüm konum etiketlerini kaldırabilir ve sonra yine ekranın sağ üst kısmında yer alan onay simgesine dokunarak işlemi tamamlayabilirsin.

Hatırlatma: Konum etiketini kaldırma işlemin kalıcı olarak kaldırır ve konum etiketini tekrar geri alamayacağınızı unutmayın.

   
 Intagramda paylaşma ekranında harita ekle seçeneğini aktif ediyoruz ve ardında konumun adı yazan yere tıklayın. Açılan arama alanına bulunduğunuz konumun adını yazın ve bir çok seçenek çakacaktır ve siz burada seçeneklerden konum hangisi ise seçin.

   

Son işlem olarak paylaşma onay işaretine tıklayın. Artık harita eklemiş oldunuz.

  

Bu yöntemle çektiğiniz fotoğraflara haritalı konum ekleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder