PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

31 Ekim 2014 Cuma

WhatsApp Bildirim, Mesaj Sesi ve Titreşim Ayarları Nasıl Yapılır?



whatsapp bildirim kapatma

whatsapp bildirim kapatma android

Whatsapp mesaj sesini kapatmak için yapmanız gerekenler. Whatsapp kurulumda ayarları değiştirmediyseniz gelen her mesajda uyarı sesi gelir. Whatsapp'ta mesaj sesi kimi kullanıcıları değiştirmek ister veya kapatmak ister.

Android işletim sistemi için Whatsapp'ta menü tuşuna basın "ayarlar" seçeneğine tıklayın. Ayarlar ekranında "bildirimler" seçeneğine tıklayın.

Bildirimler ekranı açılacak ve siz burada "sohbet sesleri" gelen ve giden mesajlarda ses çalar karşısında onay kutucuğun işaretli olur. Whatsapp'ta bu menüde onay işareti kaldırdığınızda whatsapp mesaj sesini kapatırsınız. 

whatsapp bildirim


Bildirim ekranında "bildirim tonuna" tıklayın ve sessiz yaptığınızda telefonunuza mesaj gelir gibi mesaj sesi kapatırız.

Whatsapp'ta mesaj sesini kapatmanıza rağmen telefonunuz titrer ise bildirim ekranında "titreşim:varsayılan" yazan seçeneğe tıklayın ve kapalı seçeneğine tıklayın. Whatsapp'dan kullanıcı size mesaj yazdığında ne telefonunuz titreşim yapar ne de mesaj sesi çıkar. Whatsapp mesaj sesi ve titreşimi kapattığımız gibi aynı yöntem ile mesaj sesi ve titreşimi açarız.

Whatsapp'ta ayarları yapmanıza rağmen mesaj sesi geliyorsa bunun nedeni grup konuşmasından kaynaklanmaktadır. Whatsapp'ta bildirim ekranında aşağıya doğru inin grup bildirimleri seçeneğine tıklayın ve ayarları yaparsanız whatsapp'ta uyarı mesaj sesi ve uyarı titreşimini tamamen kapatırız.


whatsapp mesaj sesi   whatsapp mesaj sesi



whatsapp mesaj sesi


 whatsapp titreşim kapatma iphone


 whatsapp bildirim sesi whatsapp mesaj sesi



whatsapp mesaj sesi


whatsapp bildirim ışığı, whatsapp mesaj sesi değiştirme, whatsapp mesaj sesi nasıl değiştirilir, whatsapp mesaj sesi açma, whatsapp mesaj sesi kapatma, whatsapp titreşim kapatma, whatsapp bildirim kapatma general mobile


Hatırlatma: Akıllı telefonlarda marka, modellerini veya farklı işletim sistemini kullananlar akıllı telefonlarında ses ve titreşim bildirim ayarlarına gelerek aynı işlemleri yapabilirsiniz.

Whatsapp bildirim ayarları açma, kapama ve ses değiştirme ayarları yapabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Telefonum samsung galaxy s3. Ben whatsapp bildiriminin bildirim cubugunda gorunmesini istemiyorum. Mesela telefonda baska biseyle ilgilenirken yukardan x kisisinden mesaj diye bildirim gelmesini istemiyorum. Bunu nasil kapatabilirim ?

    YanıtlaSil