PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

6 Ocak 2017 Cuma

Samsung Galaxy S5 Ekran Görüntüsü Alma


Samsung Galaxy S5 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?


Galaxy S5 modelinde ekran görüntüsü almak çok kolay. Yapmanız gereken yazılanları sadece dikkatle bir biçimde kontrol etmek ve dikkatle uygulamaktır.

Telefonunuzun güç tuşu burada telefonu açtığınız veya ekranı kilitlediğiniz tuşken orta tuş ise uygulamalardan çıkmak ve çeşitli işlevleri bulunan tuştur.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise burada yapılan bu uygulamanın eş zamanlı olmasıdır. Buradaki işlemleri dikkatli bir şekilde takip ederseniz bu size kolaylık sağlayacaktır. Eğer tüm maddeleri dikkatli bir şekilde uygularsanız bu işlem sonucunda istediğiniz ekran görüntüsünü alırsınız.

Samsung Galaxy S5 ekran görüntüsü alma nasıl yapılır yazımızda sizlere anlatacağız. Samsung hemen bütün Galaxy serisi akıllı telefonlarında ekran resmini çekme işlemi için aynı tuş kombinasyonunu kullanmaktadır. Tuş kombinasyonu dışında diğer yöntem ise elle ekran görüntüsü alabilirsiniz.



Ana Ekran Tuşu ve Power tuşuna aynı anda basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Ekran görüntüsünü almak için tuşlara basmak yeterli değil. Basılı tutmanız gerekiyor.





Bu ekran görüntüsü çektiğiniz resimleri 1 saniye içinde deklanşör sesiniz duyacaksınız ve Galeri / Screenshots klasörü içinde ulaşabilirsiniz.


Diğer bir yöntem ise Galaxy S5 ekran görüntüsü alma işleminin diğer bir yöntemi ise elinizi dik gelecek şekilde ekranın üzerine koyup kaldırmadan sağdan sola veya soldan sağa doğru çekmektir.





Bu yöntem için öncelikle uygulamalar dokunun.





Ana menüde Ayarlar’a dokunun.




Ayarlar ekranında Hareketler ve işaretler seçeneğine dokunun.




Hareketler ve işaretler seçeneğine ekranında Ekranı yakalamak için avuç içinizle seçeneğine dokunun.





Ekranı yakalamak için elinizin kenara itiniz ekranını aktif edin ve bu özelliği aktif duruma getirdikten sonra ekranda sağdan sola doğru bir sürükleme yapmamız gerekiyor.





http://noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
https://www.facebook.com/programsepetimiz
twitter adreslerimiz. @selimzor @NoktaYardim @programsepeti


Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder